Conad : specialist in tijdelijke hangbruginstallaties

Hangbruggen

U wilt als professioneel gebruiker veilig op hoogte werken? Vertrouw dan volledig op de hangbruggen van Conad uit Boechout (Antwerpen), uiterst geschikt en betrouwbaar voor al uw werkzaamheden met quasi onbeperkte hoogte:

 

- Hoogtewerken voor nieuwbouw, renovatie of onderhoud

- Schilderwerken

- Schoonmaakwerken

- Betonreparatie

- Gevelbekleding

- Inspectiewerkzaamheden

- Ketels

- Silo’s

- Bruggen

- En andere toepassingen

 

Veelzijdige hangbruginstallaties van hoogstaande kwaliteit

Onze hangbruginstallaties zijn uitgerust met een modulaire hangbrug (MHB), dakbalken en takels. Diverse configuraties zijn perfect mogelijk: van een eenpersoonswerkbrug of rechte hangbrug over een hangbrug met hoeken of etagehangbrug tot een Angel Wing of andere toepassingen met lengtes van 1 tot 18 meter, voorzien van 1 tot 3 takels van 300 tot 650 kg. Wij bieden u gespecialiseerd advies op maat!

 

Bij Conad gaat u trouwens voor niets minder dan topkwaliteit: onze hangbruginstallaties voldoen aan de Europese norm EN 1808, beschikken standaard over een EG-verklaring en zijn voorzien van een CE-markering.

 

Onze gerenommeerde partners: Altrex, Power Climber, Sky Climber en Tractel.

 

Een totaalservice in hangbruggen

Conad verzorgt niet alleen de verkoop, verhuur en montage van tijdelijke hangbruginstallaties. U kunt ook blindelings bij ons terecht voor een onderhoud en depannage of een opleiding en instructie van uw gebruikers ter plaatse. Wij ontwerpen hangbruggen op maat met CE certificatie en handleiding.

 

Jarenlange ervaring en erkenning

Bogend op een 25 jaar lange ervaring en voorzien van de nodige opleidingen kunnen wij u zonder twijfel een perfecte service garanderen. Conad is bovendien erkend als Service Center door Power Climber en als Opleidingscentrum door het Fonds voor Vakopleiding in de Bouwnijverheid.

 

Aarzel niet ons te contacteren voor meer inlichtingen omtrent onze hangbruggen! Wij bieden u graag een vrijblijvende offerte na afspraak en werfbezoek.

Hangbruggen in Boechout (Antwerpen)

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

hangbruggen
hangbruggen
Echafaudages Anvers
hangbruggen
hangbruggen