Conad | Specialist in hangbruggen, steigers & stellingen

Over Conad

Conad, de juiste tools voor al uw werken op hoogte 

 

Conad uit Boechout (Antwerpen) beschikt over het meest geschikte arbeidsmiddel om uw werken op hoogte perfect uit te voeren.

 

Professionele gebruikers kunnen bij ons dan ook terecht voor

- Hangbruggen

- Steigers, gevelstellingen en rolstellingen

- Bouwliften

- Hoogwerkers

- Ladders, trapladders envluchtladders

- Maatwerk enconstructies

- Professionele materialen

 

Naast de verkoop en verhuur verzorgt Conad voor u ook de montage en het onderhoud van deze kwalitatieve en betrouwbare werktuigen. We kunnen u bovendien opleiding en instructies bieden voor een correcte werking.

 

Concept en Advies op maat

Bij Conad kunt u rekenen op een stevige ervaring en grondige productkennis, kwalitatieve opleidingen (zoals VCA-leidinggevenden en VCA-basis) en naleving van wetten en normen. Hierdoor kunnen wij u concept en advies op maat aanreiken en dit voor al uw projecten. Conad denkt mee met zijn klanten. Het resultaat: innovatieve en slimme oplossingen!

 

Vrijblijvende offerte

Onze tevreden klanten, hoofdzakelijk afkomstig uit bouw, industrie en overheid, doen al jarenlang zorgeloos beroep op de uitstekende reputatie en knowhow van Conad.

 

Hebt u ook interesse in onze uitgekiende oplossingen voor uw opdrachten? Contacteer ons dan zonder aarzelen. Na afspraak en werfbezoek maakt Conad u graag vrijblijvend een offerte.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Conad uit Boechout (Antwerpen): hangbruggen - steigers - stellingen